Metode za eliminaciju celulita
Thiomucase® anticelulit gel i Thiomucase® Forte anticelulit krem - Eliminišite celulit!

Celulit je prepoznat kao problem koji muči veliki broj žena, pa se iz godine u godinu razvijaju i novi unapređeni, savremeniji koncepti.

Koliko su oni zaista uspešni, predmet je velikih polemika, ali i sama činjenica da se iz godine u godinu pojavljuju novi, efikasniji i moćniji dovoljno govori o efikasnosti.
Bez obzira na sve nove “mašine” (ultrazvuk, laseri itd.) koje su stavljenje u pogon kako bi se celulit eliminisao, anticelulit masaža još uvek ima najviše pristalica i ne izlazi iz mode.


Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je tehnika masaže kojom se blagim pritiskom stimuliše limfna drenaža i ubrzava cirkulacija. Anticelulit masaža ne sme da bude bolna kao ni da izazove pucanje krvnih sudova, modrice i podlive. Ovde važi pravilo: bitna je tehnika!
Opservacione studije potvrdile su da anticelulit masaža doprinosi smanjenju celulita, ali da efekti ne mogu biti dugotrajni.
KONTAKT
Thiomucase facebook Thiomucase instagram Thiomucase youtube
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.