Metode za eliminaciju celulita
Thiomucase® anticelulit gel i Thiomucase® Forte anticelulit krem - Eliminišite celulit!

Celulit je prepoznat kao problem koji muči veliki broj žena, pa se iz godine u godinu razvijaju i novi unapređeni, savremeniji koncepti.

Koliko su oni zaista uspešni, predmet je velikih polemika, ali i sama činjenica da se iz godine u godinu pojavljuju novi, efikasniji i moćniji dovoljno govori o efikasnosti.
Bez obzira na sve nove “mašine” (ultrazvuk, laseri itd.) koje su stavljenje u pogon kako bi se celulit eliminisao, anticelulit masaža još uvek ima najviše pristalica i ne izlazi iz mode.


Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je tehnika masaže kojom se blagim pritiskom stimuliše limfna drenaža i ubrzava cirkulacija. Anticelulit masaža ne sme da bude bolna kao ni da izazove pucanje krvnih sudova, modrice i podlive. Ovde važi pravilo: bitna je tehnika!
Opservacione studije potvrdile su da anticelulit masaža doprinosi smanjenju celulita, ali da efekti ne mogu biti dugotrajni.


5 mitova zbog kojih celulit i dalje opstaje
KONTAKT
Thiomucase facebook Thiomucase instagram Thiomucase youtube
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.