Test
OTKRIJTE SVOJ STEPEN CELULITA
I pronađite Thiomucase® tretman koji vam je potreban.
Otkrijte svoj stepen celulita
Prvi korak u bilo kojem tretmanu jeste znati stanje koje se mora rešiti. Test koji su kreirali naši stručnjaci pomoći će vam da prepoznate koji je vaš stepen celulita. Na osnovu toga, preporučujemo vam Thiomucase® program za borbu proitiv celulita.
POČNITE TEST
Kakva je vaša koža?

  • Početni celulit

  • Vidljiv celulit kad se uštine

  • Vidljiv celulit kad se krećem ili kontrahujem mišiće

  • Celulit kompaktnog izgleda i vidljiv u mirovanju

  • Višak masnoće praćen generalizovanim celulitom
Da li pijete preporučenu količinu vode po danu (2l / dan)?
DA NE
Da li zadržavate tečnost?
DA NE
Da li praktikujete sport svakodnevno?
DA NE
Odgovor:
STEPEN CELULITA 0
Čestitamo! Nemate formiran ili nastanjen celulit, već samo početni stepen i malo fleksibilnosti. Vreme je da to sprečite, tako da ne morate kasnije da lečite.
Odgovor:
STEPEN CELULITA 1
Čestitam! Celulit 1 stepena je najmanje vidljiv i najlakše se leči. Kora od naranče se ne može prepoznati ako je područje uštine. Sada ono što ne trebate da učinite je da se odmarate na lovorikama već promenite način života (više vežbanja i zdraviji način ishrane) i koristite prave proizvode.
Odgovor:
STEPEN CELULITA 2
Vaš celulit je 2. stepena. Ovaj stepen utiče na butine, zadnjicu i ruke, a “narandžina” koža primetna je samo kada se mesto udubi ili mišići stežu. Ovaj stepen takođe podrazumeva smanjenje elastičnosti i boju zahvaćene kože, ali ne izaziva bol. Za lečenje ovog stepena potrebna vam je promena životnog stila (više vežbanja i zdravija ishrana) i upotreba pravih proizvoda.
Odgovor:
STEPEN CELULITA 3
3. razred je prilično napredan, mada ne i najteže utvrđen. Pogođeno tkivo može biti bolno trljanjem, a vidljivo je i u mirovanju. Ovaj celulit je klasičan za ljude koji dosta vremena provode u sedećem položaju ili one koji su naglo varirali u težini, a povezan je sa drugim simptomima kao što su vrtoglavica i hipotenzija, nervoza, nesanica i stalni umor.
Odgovor:
STEPEN CELULITA 4
Četvrti stepen je najnaprednija vrsta celulita. To je višak masnoće praćen generalizovanim celulitom. Čvorovi su opipljivi, vidljivi i bolni. Koža je talasasta, a kore narandže su vidljive golim okom u bilo kom položaju. Ovaj stepen najteže je ukloniti, a prati je prekomerno zadržavanje tečnosti i edem.
Faktori koji doprinose nastanku celulita
Smatra se da je u nastanku celulita uključeno više faktora među kojima su najčešći: hormonski status, životni stil, ishrana, genetska predispozicija, smanjen dnevni unos vode. Celulit je mnogo češći kod žena, ali to ne znači da su muškarci u potpunosti pošteđeni.
KONTAKT
Thiomucase facebook Thiomucase instagram Thiomucase youtube
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.