Proizvodi
Thiomucase® anticelulit gel i Thiomucase® Forte anticelulit krem - Eliminišite celulit!
Thiomucase® anticelulit gel i Thiomucase® Forte anticelulit krem sadrže efikasan enzim, mukopolisaharidazu koji aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivo za tečnost što omogućava lakše oticanje viška tečnosti i lakše sagorevanje masnoća. Kao rezultat svih ovih reakcija nastaje eliminacija celulita.
Thiomucase® anticelulit gel ili Thiomucase® Forte anticelulit krem?
Aktivni princip u oba preparata je isti, ali se jačina i farmaceutski oblik razlikuju. Thiomucase® Forte anticelulit krem se preporučuje kod uznapredovale forme celulita. Tretman se započinje Thiomucase® Forte anticelulit kremom tokom 2-3 nedelje, a nakon toga se tretman može nastaviti sa Thiomucase® anticelulit gelom. Kao rezultat primene dolazi do smanjenja postojećeg celulita, koža postaje zategnutija i lepša.

Thiomucase® anticelulit gel se preporučuje preventivno kao i za smanjenje već postojećeg celulita. Dobre efekte pokazuje kod svih oblika celulita, a posebno kod mekog i vodenog.


Kako se upotrebljavaju Thiomucase® prepati?

Thiomucase® preparati se nanose na čistu i suvu kožu dva puta dnevno. Preporučuje se korišćenje Thiomucase® preparata posle tuširanja radi boljeg prodiranja aktivnih materija kroz kožu.
Kada očekivati prve rezultate primene Thiomucase®?
Rezultati primene se mogu videti nakon dve nedelje primene – koža je nežnija, zategnutija, hidrirana, a izgled pomorandžine kore na koži ublažen. Nakon dugoročnije primene i rezultati u eliminaciji celulita su izraženiji i bolji!
Za postizanje maksimalnih rezultata poželjno je temeljnije pristupiti problemu:
1. Thiomucase® - nanositi na celulitom zahvaćena mesta ujutru i uveče pred spavanje

2. pravilna i raznolika ishrana

3. unos vode (6-8 čaša dnevno)

4. prestanak pušenja

5. smanjenje stresa

6. smanjenje unosa soli

7. redovna fizička aktivnost
Thiomucase® se idealno uklapa u svakodnevnu negu tela: jednostavno se koristi, lako upija, neguje i održava vlažnost kože. Thiomucase® povećava elastičnost i tonus kože, povećava razmenu materija u potkožnom tkivu i prevenira stvaranje depozita masti.

Upotrebom Thiomucase® u okviru multidisciplinarnog pristupa lečenju celulita dobija se značajno smanjenje obima (bedra, butine, struk). Thiomucase® efikasno prevenira nastanak i redukuje postojeći celulit.

Thiomucase® mogu korisiti i osobe sa problemom proširenih vena, bez bojazni od pogoršanja stanja kože ili konktraindikacija.

Thiomucase® Forte anticelulit krem ili Thiomucase® anticelulit gel su sredstva koje će vam zasigurno pomoći u borbi protiv celulita. Odaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama, stanju kože i tipu celulita i rešite se celulita.

Uz Thiomucase® anticelulit gel imaćemo pouzdanog saveznika protiv celulita i podršku da ponovo zavolimo svoje telo, uživamo slobodno u svojoj lepoti i ženstvenosti!
KONTAKT
Thiomucase facebook Thiomucase instagram Thiomucase youtube
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.